Minecraft
 

MENÜ

Itt olvashatsz, az utazásról!

 

Sokat kell gyalogolni a minecraft-ban?Nem próbléma!Ezért van négy féle utazási módszer.Egy a vizen ami ólcsóbb, három a szárazföldön, melyböl az egyik olcsó, a másik nagyon drága és ídőigényes a létrehozása, és a harmadik amit pedig nehéz megszerezni.

 

A vizi utazás:

 

Általában folyóknál tengereknél hasznos  felfedezésre, keresésre.Nagyon olcsó 5 wooden planks-böl lehet megcraftolni.És óvatosan kös ki a partnál mert könnyen szétörik.Craftolás a recept könyvben.

 

csonak.jpg

 

A földi utazás:

1.Dísznóháton.Kersel spanert amibe találsz nyerget (craftolni nem lehet), azt rakd rá a malacra.Második lépésként craftolj egy horgászbotott majd craftolj hozzá egy répát.Ezután keress malacot rakd rá a nyerget kézbe a répás horgászbotot és ülj rá a malacra.Amerre mozgatott a répás horgászbotot arra megy a malac és kanyarodik.Még létrát is lehet vele mászni.

malac_nyereg.jpeg

 

2.Ez a vasút.Bányász csillékel lehet a sinen utazni mely nem magától megy hanem kell neki hajtás.Ez a fajta redszer két ház, vár, hadiszállás vagy falvak összekő utazási vonalra ajánlatos építeni.Röviden két pont közötti összekötés.Ezek a redszerek azért is  jók mert szállítára is alkalmas.Craft asztalon összerakod a ládát és a csillét.Amit kapsz rakd le a sinre jobb kilk és megnyilik a chest amibe bele rakhatod a cuccod és meglököd és elmegy az utjára.Meg még sok minderre fel lehet használni csak a vasútvonal megépitése drága meg időigényes.Craftolás a receptkönyvben.

 

vasut.jpg

 

3.A lovak:

Erről bővebben olvashatsz a "Lovak" Menüpontban

 

Menü

Hírek

  • Weboldal kötözés
    2013-11-30 14:33:07

    A minecratról szoló weboldalamat (www.legovilag.hupont.hu) most átköltöztetem ide.Szóval kedves legovilag.hupot.hu olvasók nem másolok csak ideköltözik a weboldal.Ezt ki van írva a régi oldalon is a Főoldalon.

Szavazás

Szeretsz Minecraft-ozni?
Csak nagyon ritkán játszok vele.
Szeretek Minecraft-ozni!
Imádom, a kedvenc játékom!
Nem. Utálom a Minecraft-ot.
Nem szeretek Minecraft-ozni.
Nem.
Asztali nézet