Minecraft
 

MENÜ

 Itt olvashattok a minecraftban lévő állatokról!

1.Bárány (lamb):

barany.png

Ő doja a wult azaz a gyapjúkocát amiböl ágyat lehet csinálni.Ha megölöd akor 1-et dob ha meg óllóval megnyíod akor 1-4 db dob.

2.Csirke (chiken):

200px-chicken.png

Tojást toj.Ha eldobod a tojás jobb klikkel akor kevés százalék esélyel kikel belöle egy kiscsirke.Ha megölöd dob tollat vagy csirkehúst.A toll nyíl készítésre alkalmas.(Meg hely foglalásra.)

3.Tehén (cow):

200px-cow.png

Egyik nagyon hasznos állat.Meggölöd  akor dob bört ami börpáncélra használatos és dob tehénhúst.Meg lehet fejni.

4.Disznó (pig):

pig.png

Ha megölöd dob húst.Ha spaner melleti ládában találsz nyerget az arra jó, hogy rárakd a disznóra és ráülhetsz a disznóra.

5.Tintahal (squid):

squid.png

Polipszerüség amúgy tengerbe van a legtöbb de folyókban nagyobb tavakban is előfordul.Tintát dob.Szinezö anyag feketére lehet vele színezni a gyaput.

6.Farkaskuyta (wolf):

minecraft-wolf.jpg

Leginkáb erdőben szokott lenni.Csontal megszelidítheted és a te kuytád lesz.Húsival lehet gyógyítani.Minnél lejeb van a farka annál kevesebb az élete viszont minnél magasabban van a farka annál több az élete.Tudd támadni és le lehet ültetni akor nem csinál semmit amíg felnem álítod.Ha víz éri egyből felál.És vízes lesz de ha megál akor lerázza magáról a vizet.Ha megütöd úgy a kutyát, hogy nincs beszelidítve akor vérfarkas lesz belölle.Nem dob semmit.

7.Gombatehén (mushrom cow):

tehen.jpeg

Ha metszőollóval jobb klikkelsz rá akkor ledobja a gombáit és átváltozik sima tehénné.Ezen kívül olyan mint a sima tehén.

 

8.Denevér (bat):

bat.jpeg

Csupán díszállat.

 

Mellesleg ha felgyújtod a húst dobó állatokat akor allapból sülted dob!

 

Menü

Hírek

  • Weboldal kötözés
    2013-11-30 14:33:07

    A minecratról szoló weboldalamat (www.legovilag.hupont.hu) most átköltöztetem ide.Szóval kedves legovilag.hupot.hu olvasók nem másolok csak ideköltözik a weboldal.Ezt ki van írva a régi oldalon is a Főoldalon.

Szavazás

Szeretsz Minecraft-ozni?
Csak nagyon ritkán játszok vele.
Szeretek Minecraft-ozni!
Imádom, a kedvenc játékom!
Nem. Utálom a Minecraft-ot.
Nem szeretek Minecraft-ozni.
Nem.
Asztali nézet